Een eerste kennismaking

Graag stellen we ons even aan u voor. Op deze pagina vindt u meer informatie over het ontstaan van het bedrijf en haar opdrachtgevers. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking.

 

Het bedrijf

ontstaan
opdrachtgevers
werkgebied

 

Het bedrijf

Ontstaan
Chris Bakker Metsel- & Tegelwerken is in 2005 door Chris Bakker gestart. Hiervoor heeft Chris ruim 15 jaar ervaring opgedaan in het vakgebied bij een metselbedrijf dat zich vertaalt in een sterk staaltje vakmanschap op het gebied van metsel- en tegelwerk.

Naast metsel- en tegelwerk kunt u bij Chris Bakker terecht voor timmerwerk, loodgieterwerk en steigerbouw. Door slimme samenwerking met een groep vaste partners kunt u bij Chris Bakker ook terecht voor het verzorgen van het volledige bouwtraject.

Opdrachtgevers: Particuliere en zakelijke sector

Het bedrijf richt zich met name op de particuliere sector, maar is ook actief op de zakelijke markt. Denk hierbij aan de realisatie van woningen, schoorstenen, erkers, putten, boerderijen, stallen en garages of loodsen maar ook aan renovaties en verbouwingen.

Werkgebied
Chris Bakker verricht zijn werkzaamheden grotendeels in een straal van 30 tot 40 kilometer rond zijn bedrijf dat gevestigd is in de Rips (Gemeente Gemert-Bakel).